Engagera dig

Emma och Malin delar ut flygblad

Vänsterpartiet Halmstad söker ständigt nya medlemmar som vill hjälpa till att sprida den socialistiska, feministiska och gröna politik som Vänsterpartiet står för! Vi erbjuder dig en välkomnande och lärorik miljö fylld av spännande upplevelser oavsett på vilken nivå du vill engagera dig.

Kanske är du intresserad av att ta del av de studiecirklar som vi anordnar då och då för att lära dig mer om vår ideologi, bakgrund eller annat spännande. Kanske vill du hjälpa till att dela ut flygblad och prata med väljare på stan. Kanske har du siktet inställt på kommunfullmäktige, eller kanske är du expert på något annat vi kan ha nytta av i föreningen! Så länge du delar våra värderingar är du välkommen att hjälpa till och engagera dig på vilket sätt du kan.

Bli medlem

Kontakta oss

4 svar

 1. tommy skriver:

  Tack till vensterpartiet som med er slogan Loven är boven gjorde intryck på fullmäktige i tisdags
  och tack till för er insats att äldreboendena blir kvar.
  Gillade Tanjas debattinlägg under mötet mest förnuftigt och kunnigt.
  Femklöverns idisslande med Graf i spesten utan substans varken från centern eller liberalerna liknar ingenting
  S och ni skötte er bra tycker jag,som är novis i politiska sammanhang (2. fullmäktigemötet som åhörare) Att en så viktig fråga avgörs av en SPI röst är skrämmande.Majoriteten i kommunfullmäktige ä r inte ok SPI tungan på vågen i andra frågor känns inte ok.
  Hoppas ni tillsamans med S tar hand om H-stad vid nästa val-.Blunder som att sälja halmstads kronjuvel (unik historisk Najaden) kommer att sätta djupa sår i H-stads historia Fy, Fy, och så sälja för 300 000 kr till Norge. Hoppas halmstadborna vaknar någon gång Sätt igång en kampanj och köp loss Najaden nu när norrmännen reparerat skutan.Det finns medborgare utanför er krets med gryn Per Gessle Björn som har pengar på banken som inte gör nytta eller i skatteparadis? För alla halmstadsbor skulle Najaden med dans musik på sommaren vara en välkommen atraktion. Hur kan tivolispektaklet Miniland få bygga ut En skamfläck i H-stad och borde definitivtinte ligga där det ligger. Se till att vi får en människovänlig politik i stan utan profit och kapitalintressen som roder

  Tommy Svensson
  f.d halmstadbo

  • halmstad skriver:

   Tack Tommy! Vi gör vårt bästa för att kämpa från en välfärd fri från vinstintressen.

 2. Dennis skriver:

  Har ni engagerat er nånting i Hallands psykvård? Det behövs drastisk förändring där, det är i princip en Breivik-fabrik som glömmer bort sina patienter och bara slänger ut mediciner till höger & vänster utan ordentliga tester. De har inte tillräckligt med personal eller resurser för att ta hand om de psykiskt sjuka.
  Om ni inte redan är aktivt involverade så tycker jag ni borde göra en insats för att sänka självmordsstatistiken en bit. Jag kommer engagera mig och hjälpa till om jag nånsin får lite stabilitet i mitt liv.

  • halmstad skriver:

   Hej Dennis!

   Vänsterpartiet tycker att region Halland satsar alldeles för lite resurser på psykiatrin. Vänsterpartiet Halland har en representant i psykiatrinämnden som arbetar mycket med frågan. Hör gärna av dig till henne på [email protected].

   Mvh

   Tania, Vänsterpartiet Halmstad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *